Salam

Posted: May 12, 2009 in Personal
Tags: , ,

Assalamualaikum…

Salam sejahtera kepada semua.Wah,akhirnye sampai gak aku ke alam blogging nih.Aku sebenarnye takdela suke sangat belog2 nih..tp adela kawan aku sorang ni mengajar aku membaca blog. Thanks to aeropama[dot]com a.k.a sudin or orang lain dalam blog dia pnggil dia syam.he3~ agak janggal untuk aku panggil dia nama tu sebab aku kenal dia dengan sudin je..sejak dia jadi room mate aku di ramunia dulu.

so..ini entry 1st aku .Just macam aku selalu baca,korang sebut ni entry pencuci gigi?..he3~

ape2pon..semoga ade orang2 di luar sana yang sudi membaca blog ni.Aku budak baru belajar.Harap dapat mengajar aku.Agar ilmu aku semakin bertambah…semoga aku terus menulis agar otak aku sentiasa berfikir.

assalamualaikum,salam sejahtera…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s