lampu lip-lap-lip-lap

Posted: October 12, 2009 in Personal
Tags: , , , , , , , ,

Traffic jam…aku amat benci pada situasi itu. Rimas. Semua mahu cepat…kelam kabut dibuatnya. Tapi apa yang paling aku benci ialah mereka-mereka yang tidak tahu memberi signal. Adoiyai…susah sangatkah nak memberi signal? Adakah dengan memberi signal kuasa dari beteri kereta mereka akan berkurangan untuk menampung amplifier sub- woofer yang berdemtum-demtum di dalam kereta-kereta mereka? Atau dengan memberi signal, lampu halogen putih yang menikam pandangan mata pemandu-pemandu lain tuakan pudar sedikit? Atau dengan memberi signal putaran VCD cerita ‘Barney’s and Freinds’ di dalam audio player mereka tersekat?

signal

Bodoh dan bengap. Mementingkan diri sendiri. Mau saja aku langgar kereta-kereta mereka yang tidak tahu memberi signal, biar kemudian hari mereka tahu akan kegunaan ‘benda alah’ tersebut.

Comments
  1. peminat says:

    hua-hua-hua

    nice en3
    waiting another good en3 from u buddy

  2. nard.aziz says:

    wah! gud post..
    simple but njoyable..
    not 2 stiff..

    p/s: little komen 4 theme..
    cam x seswai je tulisan yg huruf besar huruf kecik tu..
    topic cm berat2 ringan..
    skali wording funky2 plak..
    jus my opinion la.. hehe~

  3. faryd says:

    hahaha..ni la sindrom org x gheti bahasa..amik lesen je berdisiplin, bila dh bwk dh ade lesen beso la gamaknye, signla pun susah..bodo punye org…nnt ko buh plak topic org bwk slow tp duk kat lane laju hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s